El Club de Lectura analitza avui la novel·la “Nosaltres en la nit”,de Kent Haruf “


club lectura 10 octLa Biblioteca de Tordera acull, aquesta tarda, una nova edició del Club de Lectura. La nova conductora del Club, la Mercè Pujadas, proposarà comentar la novel·la Nosaltres en la nit”, de Kent Haruf.

El regidor de Cultura, Josep Llorens, diu que l’objectiu del Club és que la gent s’aficioni a la lectura, però que també busca compartir les diferents sensacions que un llibre pot transmetre a cadascú.

Club lectura

El club de lectura serà avui a les 18:30h de la tarda, a la Biblioteca de Tordera, i està obert a tothom.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca