IniciNoticiesRegidoriesL’AJUNTAMENT DE TORDERA FRACCIONA EN MÉS TERMINIS ELS PAGAMENTS DOMICILIATS D’IMPOSTOS I...

L’AJUNTAMENT DE TORDERA FRACCIONA EN MÉS TERMINIS ELS PAGAMENTS DOMICILIATS D’IMPOSTOS I TAXES MUNICIPALS.

Davant l’actual situació econòmica que viu el País en general, i els ciutadans en particular, l’Ajuntament de Tordera ha impulsat diferents mesures per facilitar el pagament dels impostos i taxes municipals per a l’any 2009. En aquest sentit l’Ajuntament de Tordera fraccionarà el cobrament de l’IBI, en quatre terminis, i la taxa d’escombraries, en dos terminis; sempre que aquests impostos i taxes estiguin domiciliats bancàriament. Per tant, si el ciutadà ja té els pagaments domiciliats no caldrà que notifiqui res ja que el fraccionament s’aplicarà automàticament.

En cas que no el contribuent no tingui els pagaments domiciliats i es vulgui adherir a aquesta mesura de fraccionament podrà donar ordre de domiciliació bancària adreçant-se personalment o per correu a l’Oficina de Recaptació i Gestió Tributària de Tordera. També es podrà fer internet, comunicant les vostres dades per correu electrònic a l’adreça orgt.tordera@diba.es o bé a través del web http://orgt.diba.es. La regidora d’Hisenda, Silvia Català assegura que davant la crisi econòmica cal fer contenció en la despesa i no pressionar fiscalment als ciutadans.

Per tal que el fraccionament es faci efectiu durant l’any 2009 caldrà que l’interessat ho comuniqui abans del 23 de març de 2009. Si ho feu més tard d’aquesta data, la domiciliació bancària i el corresponent fraccionament tindrà efecte a partir del 2010.

Si per contra, no es domicilien els pagaments, la situació per al contribuent serà la mateixa que fins ara: pagar l’import total del rebut, sense fraccionaments, en el període de recaptació voluntària. Per més informació us podeu adreçar a l’oficina de recaptació de Tordera, situada a la plaça concòrdia s/n).

ÚLTIMES NOTÍCIES