Mossèn Salvador celebra 1 any a la parròquia de Tordera.


maxresdefault

El 19 de setembre de 2016 va arribar Mn. Salvador a la parròquia de Tordera, per tant es celebra un any com a rector al nostre municipi. Mossèn Salvador valora molt positivament aquest primer any a Tordera. S’ha sentit sempre molt valorat i destaca la manera com va ser rebut al arribar a Tordera. També valora molt positivament que es troba més a prop del Bisbat de Girona i més a prop de casa seva ja que Tordera és molt acollidor. Mn Salvador explica que durant aquest any ha pogut conèixer a molta gent.

mn salvador1

En aquest segon any no es preveu cap canvi molt significatiu per no canviar massa i perdre a la gent. El que si que es proposa la parròquia és implementar nous projectes com per exemple fer créixer Càritas per fer un grup de persones que ajudin i visitin a gent malalta. També es vol revifar la participació dels nens i nenes a l’església i intentar tornar a disposar d’escolans i crear un grup de lectura de la Bíblia. El rector de Tordera fa una crida al poble de Tordera per començar aquest curs.

mn salvador2

Per acabar, el mossèn recorda que s’ha pogut posar una xarxa al campanar per evitar que els coloms el malmetin. Això, també ha sigut gràcies, segons assegura mn Salvador, a la ciutadania torderenca, qui s’ha preocupat per la neteja interior de l’emblema de tordera, que es realitzarà després de convocar un dia a la matinada on es deixarà el campanar net i a punt.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca