IniciNoticiesEsportsTORDERA INAUGURARÀ AQUEST DIVENDRES EL NOU CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL, UBICAT AL CARRER...

TORDERA INAUGURARÀ AQUEST DIVENDRES EL NOU CENTRE ESPORTIU MUNICIPAL, UBICAT AL CARRER L’AMISTAT.

Tordera inaugurarà el proper divendres, 31 d’agost, a les 7 de la tarda, el nou Centre Esportiu Municipal, situat al carrer de l’Amistat.
El nou centre estarà gestionat per l’empresa especialista en esport i wellnes Accura Sport Management que ja disposa de més d’un equipament similar a la província de B
arcelona.

El Centre Esportiu Municipal és un equipament pensat per al benestar i la salut, i a banda de comptar amb una piscina coberta, també reserva espais per a les activitats aquàtiques dirigides, una piscina de relaxació, zones de sauna, gimnàs, maquinària esportiva i un espai per practicar el cicloindor. A més, el centre es completa amb les zones medicoestètiques, de fisioteràpia i un espai de bar.
El Centre Esportiu oferirà serveis adreçats a totes les edats, des de cursos de natació d’iniciació i perfeccionament, passant per activitats dirigides i de diferent intensitat, programes de condicionament físic amb assessor tècnic i programes d’entrenament per a piscina. El regidor d’esports, Rafel Matas destaca el salt de qualitat de vida que suposarà la posada en marxa d’aquest equipament pels ciutadans de Tordera.
Matas assegura que el nou equipament cobrirà les expectatives despertades en la població. Actualment,
el centre esportiu municipal compta amb uns 1700 pre-inscrits.
La inauguració tindrà lloc el divendres a les set de la tarda, mentre que l’equipament estarà en funcionament l’1 de setembre. L’horari del Centre serà de dilluns a divendres de 7 del matí a 11 de la nit, dissabtes de 9 del matí a 8 del vespre i diumenges de 9 del matí a 3 del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES