IniciNoticiesCulturaDarrers dies de matrícula de l'escola d'Adults Renaixença

Darrers dies de matrícula de l’escola d’Adults Renaixença

Renaixença2La Regidoria d’Ensenyament anuncia que ja estan definits els nous cursos per adults de cara a la tardor. D’una banda, totes les persones que vulguin reprendre els seus estudis podran fer-ho de nou a través del curs preparatori per a les proves d’accés a cicles formatius de Grau Mitjà que promou l’Escola d’adults Renaixença i la Diputació de Barcelona.

El curs consta de 330 hores impartides d’octubre a maig. El preu és de 25€ per bloc. L’inici del curs és el 3 d’octubre i l’horari és 15.30 a 19.30h, de dimarts a dijous i finalitza a principis del mes de maig amb una prova externa que, un cop superada, equival a l’ESO en l’àmbit laboral o per accedir a un dels molts cursos de formació professional de grau mitjà. L’èxit assolit en les tres edicions anteriors del curs avalen aquest recurs com una bona oportunitat per millorar el currículum formatiu de tots aquelles persones que busquen feina i en el seu dia no van acabar els estudis. Montse Planas és la coordinadora de l’ escola d’ adults.

escola adults 1

Planas avança que a més a més, també es fan cursos d’informàtica, d’anglès, català escrit, neolectors i alfabetització. Tots aquests cursos comencen el 2 d’octubre i el seu preu és de 25€.

escola adults 2

Com a novetat, l’ àrea d’ inserció laboral i l’ escola col·laboren conjuntament en l’ organització d’ un mòdul de formació general.

escola adults 3

Les matrícules per els cursos de l’ escola d’ adults es faran fins demà divendres de 10 a 13h a la Biblioteca de Tordera i les places són limitades.

ÚLTIMES NOTÍCIES