IniciNoticiesEsportsEl Patinatge Artístic Tordera segueix amb les inscripcions obertes i l’objectiu de...

El Patinatge Artístic Tordera segueix amb les inscripcions obertes i l’objectiu de continuar creixent

WhatsApp Image 2017-09-21 at 10.52.10Com cada any, coincidint amb l’inici del curs escolar, el Patinatge Artístic Tordera reprèn els entrenaments i continua amb el període d’inscripcions obert. Per aquest motiu llencen una promoció amb la matrícula gratuïta per totes les persones que es vulguin incorporar al club per primera vegada. Juan Carlos Herrero, president de l’entitat, en dóna més detalls.

Herrero inici 1

L’objectiu principal del club és el de consolidar-se, millorar en qualitat i atraure nous esportistes per seguir creixent. A partir dels 3 anys, els nens i nenes ja poden iniciar-se dins el món del patinatge. Herrero explica que no hi ha edat límit per apuntar-se

Herrero inici 2

Actualment l’entitat compta amb gairebé un centenar d’esportistes. Com a novetat d’aquest any, el club incorpora un segon grup de xou de cara a la pròxima temporada.

Herrero inici 3

El Patinatge Artístic Tordera entrena a la pista coberta de Sant Pere i convida tothom per que si acosti els dimarts, dimecres i divendres per la tarda. Durant els propers mesos avancen algunes sorpreses com la festa de Halloween al mes d’octubre.

ÚLTIMES NOTÍCIES