Tordera en Directe, Fleca pastisseria Ca La Rossi


Ca la Rosi

 

Avui al Tordera en Directe anirem fins al la fleca pastisseria ca la Rosi.

 

<iframe width=”238″ height=”48″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”” scrolling=”no” src=”http://www.ivoox.com/player_ek_21009442_2_1.html?data=k5adkp6YeJOhhpywj5WbaZS1k56ah5yncZOhhpywj5WRaZi3jpWah5yncbXj08nS1MaPqc-fxc7fx8jYqYymkpKdm5KVe46ZmKia1MbIrdDo0NfRx9fFcYarpJKh&”></iframe>
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca