La vaga d’ambulàncies de Girona i l’ Alt Maresme afecta uns 300 pacients al dia


Vaga ambulàncies a Girona. Fer diverses fotos perquè segurament serà portadeta. Manifestació de 12.00 a 13.00 a Girona. Recorregut: c/Ramon Folch (davant Correus) Avinguda Jaume Primer fins a la plaça Pompeu Fabra (seu Generalitat) 1226#Quim PuigMés de 300 pacients de la demarcació de Girona i L’ Alt Maresme es veuen afectats cada dia per la vaga d’ ambulàncies. Afecta, sobretot, a pacients que necessiten ser traslladats amb ambulància quan reben l’alta hospitalària i està obligant també a reprogramar sessions de rehabilitació i altres visites programades perquè els pacients no tenen transport per anar-hi.

La vaga d’ambulàncies de 24 hores i de moment, indefinida (amb uns serveis mínims del 85%), afecta de mitjana uns 300 pacients al dia segons el portaveu del comitè d’empresa de Transport Sanitari de Catalunya (TSC), Juan Ramon Rodriguez.

300 pacients

Aquest dies hi ha previstes noves reunions entre representants del comitè d’empresa de TSC i representants del Departament de Salut, a qui els treballadors critiquen de no actuar per mediar el conflicte que tenen obert amb l’empresa.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca