IniciNoticiesLes polítiques en matèria de seguretat no variaran a Tordera malgrat els...

Les polítiques en matèria de seguretat no variaran a Tordera malgrat els atemptats de Barcelona i Cambrils

GRA262 BARCELONA (Cataluña), 19/8/2017.- Los Reyes, acompañados por el presidente de la Generalitat, Carles Puigdemont y la alcaldesa de Barcelona, Ada Colau, entre otros, en La Rambla de Barcelona donde han rendido esta tarde un homenaje a las víctimas de los atentados de Barcelona y Cambrils (Tarragona) con una ofrenda floral ante el mosaico en el suelo de Joan Miró, el punto exacto donde finalizó el ataque terrorista en la ciudad condal, lugar que se ha convertido en uno de los puntos de improvisado homenaje de ciudadanos y turistas a las víctimas del ataque terrorista perpetrado este jueves en Barcelona.EFE/Sergio Barrenechea 4651#Agencia EFE

Quan es compleix un mes després de la barbàrie dels atemptats a Catalunya, concretament a Barcelona i Cambrils, l’alerta terrorista continua al nivell quatre sobre cinc a tot el territori. Des d’aquell moment, en moltes localitats s’hi han activat les alarmes i s’ha augmentat les precaucions, augmentant els controls de seguretat en punts estratègics per evitar una nova i possible catàstrofe. Tordera, igual que moltes altres poblacions, s’ha posat a prova durant aquesta Festa Major, on la seguretat va augmentar.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha comentat en una entrevista a Ràdio Tordera que les precaucions de seguretat que es prenen al poble han sigut sempre les corresponents. En aquest cas, Joan Carles explica que durant anys, a Tordera, s’ha seguit correctament les normatives de plans de seguretat.

alcalde seguretat 1

Durant aquesta Festa Major, la precaució ha sigut extra, degut al recent atac terrorista al territori català. Des de l’Ajuntament de Tordera s’estan seguint les precaucions, indicacions i les mesures de seguretat que demanen prendre des de la Generalitat de Catalunya. L’alcalde Torderenc, assegura que la Policia Local actua per poder garantir la seguretat dels torderencs i torderenques, com per exemple succeeix al Mercat de Tordera, on les tasques de la policia són controlar i tancar les vies d’accés directe del mercat, entre moltes altres actuacions. D’aquesta forma, en àmbit local, Joan Carles recorda que els actuals medis d’informació poden ser útils per saber què succeeix al moment, per la qual cosa demana col·laboració a la ciutadania per poder avisar als serveis de seguretat sobre algun incident delictiu.

alcalde seguretat 2

Garcia recorda que, des de fa anys, a Tordera, totes les activitats organitzades requereixen un pla per garantir la seguretat.

ÚLTIMES NOTÍCIES