IniciNoticiesLa comunitat Islàmica de Tordera denuncia l’atemptat de Barcelona i Cambrils.

La comunitat Islàmica de Tordera denuncia l’atemptat de Barcelona i Cambrils.

TorderaLa comunitat Islàmica de Tordera denuncia i condemna l’atemptat de Barcelona i Cambrils del 17 d’agost. El secretari de la comunitat, Zacarie, defineix l’atemptat de “barbàrie” i explica que des de la comunitat han viscut aquest tràgic succés amb el dol de qualsevol català, però com que l’atemptat va ser fet en nom de la seva religió s’ha sentit “secuestrat i en molt mal estar”. La solució s’ha de buscar entre tots, explica que s’ha d’evitar la radicalització eliminant la exclusió social i la marginació perquè els afectats no es sentin dèbils i caiguin a les mans dels radicals que treballen des de les xarxes socials. Ho explicava el secretari de la comunitat Islàmica Zacarie.

zacarie1

Les conseqüències dels actes terroristes per la comunitat són molt grans ja que aquests actes afecten en primer lloc a tots els musulmans i creen odi i exclusió cap als integrants de les comunitats. En la societat occidental els atemptats ajuden a que més musulmans quedin sols o exclosos i per tant, que tinguin més possibilitats de radicalitzar-se i fer més atemptats. La comunitat Islàmica torderenca fa una crida a favor de la convivència entre cultures i religions i també destaca el mèrit i el treball que han fet els serveis d‘emergència, els cossos policials i de la gestió ciutadana.

zacarie2

Finalment el secretari de la comunitat musulmana dona el pesa’m i tota la ajuda que necessitin als familiars de les víctimes i expressa el dol de tots els musulmans.

ÚLTIMES NOTÍCIES