IniciNoticiesEl PDCAT Tordera comença la campanya derivant els arguments cap a la...

El PDCAT Tordera comença la campanya derivant els arguments cap a la defensa de la democràcia.

Acte Polític 1-OEl PDCAT de Tordera ha iniciat la seva campanya pel sí.   Amb la presència  de Montserrat Candini, diputada i alcaldessa de Calella, el PDeCAT ha demanat als assistents que l’ 1 d’octubre  els ciutadans vagi a votar. Malgrat que l’ eslògan de campanya és sí al millor país,  Candini ha dit que en aquests moments la campanya està derivant a la defensa de la democràcia.

acte candini

L’ acte va ser presentat per l’ alcalde, Joan Carles Garcia que va reiterar en declaracions a Ràdio Tordera, que el poble posarà a la disponibilitat de tots els ciutadans els punts de votació habituals l’ 1 d’ octubre.

acte joan carles

Tant l’ alcalde de Tordera com l’ alcaldessa de Calella, estan citats per la fiscalia en referència a la col·laboració amb el referèndum. Els dos van coincidir que no tenen problemes per anar a explicar el procés d’ independència on calgui.

acte alcaldes

La policia municipal de Tordera va aixecar acte de la xerrada, complint amb les ordres de la Fiscalia. Malgrat això, es van personar a la biblioteca quan ja havia començat l’ acte i sense entrar a l’ equipament cultural.

ÚLTIMES NOTÍCIES