IniciNoticiesEntitatsL’ ANC de Tordera comença la campanya del Sí

L’ ANC de Tordera comença la campanya del Sí

img-20170421-wa0015Iniciada la “Campanya del Sí” Tordera també será un dels pobles que organitzarà diferents actes. De fet, l’Assamblea Nacional Catalana de Tordera ja ha començat la seva campanya. L’inici es va encetar amb el llançament del vídeo promocional pel Sí, protagonitzat per part de la ciutadania torderenca, de diferents sectors,  edat i sexe,  qui donaven diferents raons per votar favorablement el pròxim 1 d’Octubre. Àngel Vallicrosa, Coordinador de l’ANC a Tordera , explica la idea de l’spot promocional que iniciava la campanya torderenca.

Àngel Vallicrosa campanya si 1

Després d’aquest inici, Àngel Vallicrosa explica la planificació per aquests propers dies abans de l’1 d’Octubre, on s’organitzaran actes conjunts entre partits polítics i l’ANC Tordera, per tal d’animar a la ciutadania de Tordera a votar.

Àngel Vallicrosa campanya si 2

Vallicrosa ha volgut remarcar que la pressió que el Govern Espanyol exerceix sobre els ajuntaments, representants polítics i les amenaces als ciutadans són “ridícules”. A més, afegeix que li sembla estrany com en un país on semblava que la democràcia hagués evolucionat, encara no estigui permès votar de forma democràtica i legal sobre una decisió que ha de prendre la ciutadania. Malgrat el fet, anima a tothom anar a votar, tant si són del Sí com del No, per poder millorar el país, seguint l’únic camí possible, segons apunta, la democràcia.

ÚLTIMES NOTÍCIES