IniciNoticiesEl "Línia directa amb l'alcalde" canvia de format amb l'objectiu de ser...

El “Línia directa amb l’alcalde” canvia de format amb l’objectiu de ser més proper als ciutadans de Tordera

cartell_linia_directa_xarxes.jpg.350x263

 

Coincidint amb la posada en escena de la nova programació de tardor-hivern-primavera de Ràdio Tordera, un dels programes que presenta un canvi de format important és el “Línia directa amb l’alcalde” que el protagonitza el mateix alcalde de Tordera Joan Carles Garcia amb l’Albert Sabater presentador del magazine.

Per aquest nou curs, cada quinze dies, l’espai s’emetrà en directe des de les cases dels ciutadans/es del municipi que ho sol·licitin. Aquest canvi té l’objectiu principal d’aconseguir una trobada molt més propera amb el grup de veïns/es que vulguin fer arribar qualsevol consulta a l’alcalde. La durada del programa serà aproximadament de mitja hora. 

La feina de producció la realitza el mateix equip de la ràdio tot i que a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat també us hi podeu inscriure. 

La participació és oberta a tots els torderencs/ques que visquin al municipi. Per a més informació també us podeu adreçar directament als estudis centrals de Ràdio Tordera ubicats C/Ciutadans 2, telf 937640102 o al correu electrònic radiotordera@radiotordera.cat 

ÚLTIMES NOTÍCIES