El Club Twirling Vila de Tordera va inaugurar ahir la temporada 2017-2018


logo-twirling

Ahir dimarts 12 de setembre a la tarda coincidint amb l’inici del curs escolar, el Club Twirling Vila de Tordera també va encetar oficialment la temporada 2017-18. Enguany aquesta temporada tindrà una durada que s’allargarà fins al mes de juny. Les atletes seguiran amb els entrenaments a les dues instal·lacions que han utilitzat fins ara: el gimnàs de l’IES Lluis Companys tres dies per setmana, els dilluns, dijous i dissabte. Els dimecres i divendres les atletes torderenques ho podran fer a una de les pistes del Pavelló dels Països Catalans. Miriam Aparicio coordinadora i entrenadora del club convida a tothom que vulgui provar el twirling que ho vagi a fer a partir dels quatre anys.

Aparicio inici

Des de l’entitat, ens comenten que han organitzat uns horaris especials destinats a totes les persones interessades en provar aquest esport ho poden fer els dimarts i dijous al institut de 17:30h fins a 20:30h o bé els dimecres i divendres al pavelló des de les 18:30h fins a les 20:30h. A l’institut també hi seran els dissabtes al matí per entrenaments d’individual i parelles des de les 10h a les 13h. La competició oficial de les atletes començarà al mes de febrer, és fins llavors quan les atletes, podran començar a preparar i presentar el seu show de competició que els acompanyarà tot l’any.