LA DEFENSA DEL CFTORDERA FA AIGÜES I SUMEN LA PRIMERA DERROTA DE LA TEMPORADA


WhatsApp Image 2017-09-10 at 17.34.21El primer equip del Club Futbol Tordera no ha arrencat bé la temporada i només ha sumat un punt dels sis possibles en aquesta segona jornada. Aquest diumenge, els torderencs van fer el debut al municipal d’esports contra el Ca la Guidó de Blanes. Els primers 25 minuts dels grocs i vermells van ser molt bons, controlant i portant el ritme de l’enfrontament, però a partir del primer gol dels visitants tot es va enfonsar i els blanencs van portar els regnes del partit. Al descans el marcador era de 0-2. A la represa, Albert Fernández va retallar distàncies posant l’1-2 però de nou les errades defensives van ser massa presents i al 86’ Alex Ruiz va fer el definitiu 1-3. Eduard Masmiquel entrenador del CFTordera va ser molt crític amb els seus jugadors i en especial amb les posicions del darrere.

 

Aquesta setmana l’equip de la tercera catalana tornarà a repetir al municipal d’esports diumenge 16:30h contra la Batllòria amb un únic objectiu: millorar la imatge i ser més contundents tant al darrere com també al davant.

 
Masmiquel ca la guido 1