Avui arrenca la nova programació Tardor-Hivern-Primavera de Ràdio Tordera


Nova ProgramacioRàdio Tordera estrena la nova programació de Tardor-Hivern-Primavera 2017-2018 amb nous rols en els informatius i relleus en la conducció de determinats programes de la casa.

Des de setembre fins a gener Ràdio Tordera s’encarregarà d’editar i coproduir juntament amb la redacció de Barcelona l’informatiu Notícies en Xarxa (NEX) per a tot Catalunya. Es tracta d’un informatiu d’informació general que combina l’actualitat amb les cròniques d’arreu del territori amb diverses entrevistes en directe. Aquest s’ emetrà els dissabtes i diumenges de 14h a 15 h.
Amb la marxa per motius laborals i acadèmics de l’anterior equip arriba el moment dels joves que aquest estiu han estat realitzant els informatius d’entre setmana. Juntament amb el suport del cap d’informatius s’encarregaran de la informació local del cap de setmana i faran de suport als membres del NEX.
Veient la dificultat de lligar entrevistes amb les entitats, el programa la Teranyina, conduït per la Rosa Maria Ruscalleda passa a ser quinzenal. L’espai Descobrint Tordera, conduit per la Nuria Pujol passa a ser setmanal. La revista de l’informatiu, el programa que acompanyava a l’informatiu de les 13h a la programació d’ estiu, ara passa de 9 a 10, recull part dels continguts del magazine de premsa de Bon Matí i presenta nous continguts com l’emissió de petites càpsules d’opinió de diversos col·laboradors de Ràdio Tordera en un minut. Pel seu contingut divers, més proper a un magazine que a un informatiu l’apartat de les escoles passa d’incloure’s a dins de la revista de l’informatiu.

El Bon dia menuts presenta un nou equip, amb un nou responsable, l’Héctor Pérez, actor i monitor de lleure s’acompanyarà de nous i antics membres del programa per oferir una nova oferta que combinarà el directe amb gravacions per renovar el programa.
Els magazines de tarda renoven continguts i personal. Els dimarts l’excusa per conèixer més del nostre poble serà visitar els pobles d’orígen de torderencs, els dimecres en Joan Madrid agafa el relleu a la Roser Rocafort en el programa la tarda és record i divendres l’Eloi Martori i la Clara Mateos agafen el relleu a la Gloria Bofill amb nous continguts.

Les retransmissions de cap de setmana es centraran en hoquei i futbol i el bàsquet passa a formar part d’una roda poliesportiva en què retransmetrem bàsquet, futbol sala, patinatge etc. El show dels esports també hereta d’aquest estiu un bon grapat de nous col·laboradors i espais que renoven el programa de dilluns a i divendres.

El magazine Ara i aquí organitza la segona hora de programa a través de tertúlies de diferents continguts. Finalment hi ha dues noves propostes que cal mencionar, per una banda el programa 404 amb en Gerard Camps dedicat a les noves tecnologies i el programa de Ràdio Sabadell Quimèric dedicat a la literatura que presenta la locutora formada a Ràdio Tordera, Karen Madrid.
Ràdio Tordera seguirà apostant també per les noves tecnologies: d’una banda amb la identitat al Facebook i al Twitter, on s’hi plasmen a diari les notícies i les diferents informacions relacionades amb l’emissora; i de l’altra, amb les emissions d’Internet i ràdio a la carta.