IniciGeneralEl llibre sobre Prudenci Bertrana de Xavier Sanjuan es presentarà avui a...

El llibre sobre Prudenci Bertrana de Xavier Sanjuan es presentarà avui a la fira del llibre en Català

“Prudenci Bertrana, entre la realitat i la ficció” es presentarà  a la Fira del Llibre en Català, a Barcelona. Es tracta de la primera publicació dins de la nova col·lecció “Lletres Catalanes”. La presentació es farà avui a les 20:15h a l’escenari 2. (Av de la Catedral- Barcelona) i comptarà amb la participació d’Oriol Ponsatí-Murlà (comissari de l’Any Bertrana), Xavier Sanjuan (autor del llibre) i Laura Borràs (Directora de la Institució de Lletres Catalanes.

L’obra té com a objectiu resseguir els passos del personatge de tres novel·les de Bertrana, Innocenci Aspriu, i a la vegada del seu autor. En definitiva, es tracta d’un estudi documentat de la seva biografia juntament amb la del personatges fictici. Tot i així, l’autor del llibre, Xavier Sanjuan, director de serveis personals de l’Ajuntament de Tordera, assenyala que Bertrana i Aspriu no són la mateixa persona.

sanjuan

El llibre consta de 234 pàgines, que s’estructuren en quatre parts: el naixement de l’escriptor a Tordera, la infantesa i l’adolescència a l’Esparra, l’època adulta a Girona i, per últim, la seva etapa de maduresa a Barcelona.

ÚLTIMES NOTÍCIES