Som Tordera també es retirarà abans del Discurs Institucional de l’11S a Tordera


11092637_891087837595020_8362328272091877294_oAquest any, la celebració de la Diada Nacional de Catalunya s’ha traslladat al dia abans, 10 de setembre a les 20h. En aquest acte, és tradicional fer l’ofrena floral, el parlament de l’alcalde i el Cant dels Segadors. Des de Som Tordera han expressat el seu desacord en aquest canvi de dia. Al comunicat oficial afirmen que aquest canvi ha sigut de manera “injustificada i innecessària”, també consideren que “s’ha polititzat la festa de tots per afavorir els interessos d’alguns”.

Tot i el descord, Som Tordera assistirà a l’acte tot i que es retirarà abans del parlament institucional de l’alcalde en motiu de la insatisfacció. El partit, tampoc participarà en els actes que s’han organitzat a continuació des de l’ANC de Tordera. Salvador Giralt, portaveu de Som Tordera explicava la seva decisió.

11s SomTordera

Segons Salvador Giralt, la Diada Nacional és el dia 11 de setembre i des de Som Tordera s’entén que és aquest dia en el que s’hauria de commemorar.