IniciNoticiesSalutVaga indefinida a les ambulàncies

Vaga indefinida a les ambulàncies

aturada transport sanitariDes d’aquesta matinada els conductors d’ambulàncies de les comarques de Girona i l’alt Maresme fan vaga indefinida. L’últim intent de l’empresa Transport Sanitari de Catalunya per arribar a un acord va acabar com la resta de mediacions, en fracàs. Els sindicats denuncien, entre d’altres, que l’empresa no té les bases en condicions, que les rutes que ha dissenyat al transport programat no són assumibles i que s’està substituint treballadors amb experiència per nova contractació a precari amb l’objectiu, asseguren, de recuperar part dels diners que Transport Sanitari de Catalunya va ofertar de menys per aconseguir el servei. Una rebaixa d’un milió d’euros.

Per això, des d’aquesta matinada fan vaga indefinida, una protesta que té uns serveis mínims del 90%. Estan garantits els serveis que afecten a pacients d’hemodiàlisi o que fan tractaments oncològics. Els sindicats ho consideren abusiu.

El portaveu del sindicat majoritari en aquesta negociació, Juan Ramon Rodríguez, diu que estan decebuts amb el paper que està fent l’administració.

Rodriguez

Demà hi haurà una manifestació que arrencarà davant la seu de Correos, transitarà per l’avinguda Jaume I i, a l’alçada de la Plaça Marquès de Camps enfilarà cap a la Devesa per anar a repartint informació al mercat setmanal. La jornada s’acabarà a la mateixa Devesa amb una ‘xorissada’ popular.

La setmana que ve es tornaran a reunir amb l’empresa.

ÚLTIMES NOTÍCIES