IniciNoticiesEducacióLa segona fase de les obres de l’Institut Tordària acabaran a finals...

La segona fase de les obres de l’Institut Tordària acabaran a finals de Novembre

obres institut tordariaEn pocs dies es donarà el tret de sortida al curs escolar 2017-2018 arreu del territori. Durant aquest estiu, a l’Institut Tordària s’hi ha dut a terme la segona part de les obres de construcció dels mòduls. Recordem que l’estil de construcció dels nous mòduls és el mateix que els que ja hi ha en funcionament. Es tracta d’unes construccions modulars definitives, que es fabriquen fora del lloc i, un cop acabades, es traslladen i es col·loquen amb uns camions i unes grues de grans dimensions. Així doncs, en aquesta recta final per l’inici del curs, l’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, explica en quina fase es troba actualment l’obra.

alcalde obres institut 1

Amb la fase de la construcció de fonaments en marxa, Joan Carles Garcia recorda que les obres, seguint la previsió que es va anunciar a l’inici d’aquestes, poden acabar un cop iniciat el curs. D’aquesta manera, des de l’alcaldia es recorda que s’han pres les mesures necessàries per tal de que els alumnes puguin començar el curs d’una forma completament normal.

alcalde obres insitut 2

En aquest sentit, en el darrer ple municipal, el regidor d’ensenyament Àngel Pous va anunciar que l’ entrega definitiva de les obres serà a finals de Novembre i que fins llavors, els dos nous grups que entren a l’institut s’ubicaran en aules de l’actual centre.

pous obres institut

Joan Carles Garcia també va explicar, en declaracions a Ràdio Tordera, que una part de les remodelacions de l’escola Serra de Miralles de Tordera estaran a punt per l’inici de curs. En aquestes obres en destaquen les feines de seguretat instal·lades a l’edifici. La resta de modificacions poden arribar a finals d’aquest any, moment en que està previst que arribi la part del finançament des del Departament d’Ensanyament per poder acabar les remodelacions. Les actuacions compaginaran les obres i les activitats escolars sense ocasionar-se molèsties mútuament.

ÚLTIMES NOTÍCIES