IniciNoticiesSalutEls treballadors de les ambulàncies gironines tallen l'N-II a Tordera en l'última...

Els treballadors de les ambulàncies gironines tallen l’N-II a Tordera en l’última protesta abans de passar a una vaga de 24 hores

vaga ambulancies can bertoliUna cinquantena de treballadors de les ambulàncies gironines van tallar l’N-II el passat divendres a la rotonda de Can Bartolí de Tordera, en una nova jornada de protesta contra l’empresa Transports Sanitaris de Catalunya (TSC). Amb crits de ‘Comín dimissió’ o ‘Fora la màfia’ i repartint papers informatius als conductors,  es va tallar la via de les 7 de la tarda fins les 9 del vespre l’N-II a Tordera. En concret es van fer talls d’entre 5 i 10 minuts a la rotonda que connecta Tordera amb Blanes i Barcelona, i que rep un gran volum de trànsit els divendres a la tarda. L’objectiu dels treballadors va ser fer notar el seu malestar amb l’empresa per les condicions “deplorables” en les que treballen. El seu portaveu, Juan Ramon Rodríguez, diu que no desconvocaran la vaga fins que l’empresa i la Generalitat fixin un calendari per resoldre els dotze punts que reclamen.

balanc concentracio ambulancies 1

Es tracta de la darrera acció que han dut a terme els treballadors abans de començar una vaga indefinida, i és que, si no hi ha un acord la propera setmana, el divendres 8 de setembre l’aturada serà de 24 hores, i no parcial com és actualment.

balanc concentracio ambulancies 2

 Des del comitè de vaga asseguren que les seves reivindicacions no són salarials sinó socials.

ÚLTIMES NOTÍCIES