IniciNoticiesCulturaÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SORTIRDA GUIADA ALS RELLOTGES DE SOL TORDERENCS...

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA SORTIRDA GUIADA ALS RELLOTGES DE SOL TORDERENCS ORGANITZADA PEL CERCLE D’HISTÒRIA DE TORDERA

El cercle d’història de Tordera va realitzar amb molt d’èxit la visita guiada als rellotges de sol torderencs. Més d’una setantena de persones van poder visitar 8 masos amb els seus respectius rellotges de sol. Però els de dissabte només van ser uns quants dels diversos que encara es conserven en el terme municipal. Per això l’entitat, després de l’èxit d’aquesta primera sortida, té la intenció d’organitzar-ne una altre ben aviat, per visitar aquells que han quedat pendents. La presidenta del cercle d’història de Tordera, Mercè Torrelles, es mostrava molt satisfeta amb l’èxit de la sortida i en feia una valoració més que positiva. Escoltem-la.

Les explicacions van anar a càrrec de Francesc Clarà, membre del centre mediterrani del rellotge de sol. Aquesta entitat tornarà a Tordera el proper 16 d’abril per fer la presentació del nou llibre del cercle d’història, en motiu de la diada de Sant Jordi. Escoltem el que ha dit Mercè Torrelles.

La visita guiada als rellotges de sol torderencs va començar davant de l’IES Lluís Companys i a mig matí es va fer una xocolatada pels assistents. La sortida va finalitzar amb un dinar de germanor al restaurant Can Caselles.

ÚLTIMES NOTÍCIES