IniciNoticiesSalutEls treballadors d’ambulàncies mantenen el calendari de mobilitzacions, amb una aturada parcial...

Els treballadors d’ambulàncies mantenen el calendari de mobilitzacions, amb una aturada parcial i una concentració a la carretera N-II a Tordera demà

vaga ambulanciesLa sisena mediació a les dependències del Departament de Treball a Barcelona entre els treballadors de les ambulàncies gironines i l’empresa concessionària del servei, Transport Sanitari de Catalunya (TSC) va acabar com les cinc anteriors, sense resultats, així que el conflicte continua en punt mort.

Els treballadors mantenen el calendari de mobilitzacions previst per reclamar que l’empresa TSC compleixi amb les condicions del contracte d’adjudicació i no precaritzi les seves condicions laborals ni empobreixi el servei de transport sanitari urgent i no urgent que reben els pacients de la regió sanitària de Girona i l’Alt Maresme.

Per demà hi ha convocada una nova jornada de vaga parcial, amb dues aturades del servei -una de sis a deu del matí i l’altra de dues a sis de la tarda-, com ja van fer els divendres 11 i 25 d’agost, ja que el dia 18 la van suspendre en senyal de dol pels atemptats de Barcelona i Cambrils.

A més, també han convocat una mobilització a l’encreuament entre Blanes i Tordera. Serà divendres a la tarda i es manifestaran a la carretera N-II al seu pas per Tordera, a la rotonda de Can Bartolí.

ÚLTIMES NOTÍCIES