IniciNoticiesCulturaRàdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la Festa Major...

Ràdio Tordera prepara una programació especial pels dies de la Festa Major amb retransmissions en directe de diverses activitats

transmissions fm 2017Un any més, Ràdio Tordera prepara una programació especial per retransmetre en directe els actes principals de la festa major. Segons indica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater, les retransmissions tenen per objectiu acostar els actes de la festa a totes les llars del poble i oferir la possibilitat de tornar a reviure els actes, a través de la ràdio a la carta.

retransmissio RT 1

Avui a partir de les 11h tindrem connexions amb el concurs de castells de sorra, seguirem a la parella de més edat i la retransmissió en directe de les havaneres amb el grup Mar Endins. Dimecres, Ràdio Tordera oferirà en directe la proclamació de la Pubilla i l’Hereu de Tordera 2017 i l’hereuet i pubilleta, a la Plaça de la Concòrdia, i acabarem el dia amb la retransmissió del final del correfoc i el pregó, enguany amb el Jugador d’ Hoquei, Marc Torra. Els concerts amb les Orquestres Montgrins i Rosaleda seran un dels punts forts d’aquesta programació. A més, s’oferirà en directe el piromusical del dia de Sant Bartomeu, dimecres, 24 d’agost. Ho explica Albert Sabater.

retransmissio RT 2

Finalment, el dissabte 26 d’agost s’oferirà a les 19:00h la diada Castellera.D’altra banda, es farà una àmplia cobertura de les retransmissions esportives.  Les retransmissions també es podran seguir per internet a www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES