IniciNoticiesEsportsEls "Alls Secs Piquen" són els guanyadors del torneig de festa major...

Els “Alls Secs Piquen” són els guanyadors del torneig de festa major de La Bitlla Atòmica

bitlles catalanes FMTot i la suspensió dels actes principals de la festa major pel decret oficial de dol de la Generalitat, la Bitlla Atòmica va decidir seguir endavant amb l’organització del XVI torneig de bitlles catalanes. L’esdeveniment va iniciar-se amb un respectuós minut de silenci en record a les víctimes de l’atemptat de Barcelona i Cambrils. Salvador Escudero organitzador fa una valoració molt positiva de l’esdeveniment.

escudero balanc

Escudero destaca que la idea original eren 24 equips, però al final donat al volum d’interessats van ser-ne 34. Aquest any com a novetat el torneig va ser al Parc de la sardana per motius de comoditat. Els guanyadors d’aquesta edició han estat els ”Alls secs piquen” amb 741 punts i 56 bitlles. En segona posició els “Colobrers” amb 736 punts i 56 bitlles i en tercera posició “Vilabru” amb 728 punts i 55 bitlles. L’equip guanyador ens explica la seva experiència en el torneig.

bitlles guanyadors

Pel que fa a nivell individual, la categoria masculina el guanyador va ser Jordi Burgos amb 168 punts i 16 bitlles. En Femení la Núria Salvà amb 150 punts i 12 bitlles. Pel que fa a la categoria d’infantil la guanyadora d’aquesta edició ha estat la Mariona Salvà amb 138 punts i 11 bitlles.

ÚLTIMES NOTÍCIES