IniciNoticiesRegidoriesJoventut busca la implicació dels joves per l'elaboració del nou Pla Local

Joventut busca la implicació dels joves per l’elaboració del nou Pla Local

pla joventutLa Regidoria de Joventut està iniciant el  procés de renovació del Pla Local de Joventut, apostant per un treball de polítiques de Joventut integrals que incideixin de manera transversal en les inquietuts i necessitats dels joves del municipi.

L’elaboració del Pla constarà de dues parts: d’una banda, amb  la col·laboració de l’empresa Portacabot i subvencionat per la Diputació de Barcelona, es farà un primer estudi i anàlisi de la realitat juvenil  de Tordera  i una diagnosi que permetrà la Regidoria orientar, planificar i actualitzar les polítiques de Joventut al nostre municipi durant els propers anys.  Ho explica la regidora de joventut, Bàrbara Vergés.

pla local joventut 1

En una primera reunió, mantinguda amb l’empresa el passat mes de juliol,  ja es van pautar els terminis i la metodologia de treball amb l’objectiu d’implicar als joves del municipi en tot el procés. Per altra banda, caldrà treballar en la part de disseny, implementació i avaluació dels objectius estratègics i els àmbits de treball.

Amb l’elaboració d’aquest full de ruta, a partir del setembre es vol potenciar la creació d’un grup promotor de joves, amb inquietuds i interessos diversos, per participar activament en tot el procediment, amb la voluntat de crear un òrgan permanent de participació  juvenil. La creació d’aquest òrgan permetrà que els nois i noies, de diferents edats i perfils, s’impliquin de manera integral als diferents àmbits  que els afecten com ara l’ocupació i  la formació,  l’ emancipació domiciliària, la cultura, l’oci, l’esport , el lleure, la Festa major, la  mobilitat, el civisme i convivència, els equipaments  i els serveis municipals. 

pla local joventut 2

Tots els nois i noies interessats en formar part d’aquest projecte o els qui vulguin rebre més informació, cal que es posin en contacte amb el Casal de Joves a través del perfil facebook o a través del correu electrònic: casaldejoves@tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES