IniciNoticiesMedi ambientTordera posa en marxa mesures per reduir el risc d’incendi durant l’estiu

Tordera posa en marxa mesures per reduir el risc d’incendi durant l’estiu

campanya vigilancia incendisEl perill d’incendi forestal a Tordera segueix sent moderat, segons el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Tot i que no es tracta d’un nivell de alerta màxima, tant l’Ajuntament com la Diputació de Barcelona han posat en marxa mesures preventives per reduir el risc d’incendi durant aquests mesos d’estiu.

La Diputació de Barcelona ha augmentat la vigilància dels agents forestals al Parc Natural del Montnegre i El Corredor, una gran massa forestal que ocupa part del territori municipal de Tordera. Així mateix, el consistori també ha realitzat tasques de neteja a les urbanitzacions i ha construït, com cada any, franges de protecció en aquestes zones residencials properes als boscos. Ho explica l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, al programa de Ràdio Tordera “Línia directa amb l’Alcalde”. També expressava la seva total confiança en els professionals que vetllen per la seguretat dels boscos del municipi.

incendis alcalde

Protecció Civil recorda que cal alertar ràpidament al telèfon d’emergències 112 de Catalunya si es veu una columna de fum.

ÚLTIMES NOTÍCIES