IniciNoticiesEsportsAquest dissabte el Club Icestock l’Amistat de Tordera organitza el 1r torneig...

Aquest dissabte el Club Icestock l’Amistat de Tordera organitza el 1r torneig festa major 2017

logo-club-icestock2Demà dissabte 19 d’agost la Pista de l’Amistat serà l’escenari del primer torneig de festa major d’Icestock. Des de la Fira Mercat del Ram l’entitat torderenca està realitzant una campanya de recuperació i difusió de l’esport de l’Icestock al nostre municipi. De fet, aquesta iniciativa està donant els seus fruits ja que actualment  el club compta amb un nou president i diversos membres interessats amb aquesta modalitat. Aquests canvis suposen que el coordinador Esteba Maresma pugui fer una passa al costat per tal d’assegurar el futur del club. Ell mateix ens ho explicava ahir al vespre dins la banqueta d’estiu.

Maresma icestock 1

El nou president del Club Icestok l’Amistat Carles Martinez ens comenta quina és la situació actual de l’entitat.

Martinez icestock 2

La planificació del torneig començarà a les 10:00 amb la presentació dels equips locals, les inscripcions i exhibicions. A les 11:00 s’iniciarà el torneig individual i per equips i a les 13:00 l’entrega de premis. Tothom pot apuntar-se i provar l’Icestock al torneig tant si es té experiència com si no. Des del club conviden a tots els torderencs/ques per que s’acostin a la Pista de l’Amistat durant el dissabte pel matí

El Club Icestock l’Amistat ha decidit mantenir la celebració del torneig, fent un minut de silenci abans de l’inici, malgrat els 3 dies de dol decretats per l’Ajuntament de Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES