IniciNoticiesSalutFracassa la mediació de la vaga d’ambulàncies de Girona i l’ Alt...

Fracassa la mediació de la vaga d’ambulàncies de Girona i l’ Alt Maresme i els sindicats tiren endavant l’aturada indefinida de 24 hores

manifestacio-treballadors-ambulancies-GironaLa mediació a Treball per intentar aturar la segona jornada de vaga d’ambulàncies a Girona i l’ Alt Maresme ha acabat sense acord. Els sindicats critiquen que l’adjudicatària del servei, Transport Sanitari de Catalunya (TSC), continua “enrocada” i que les postures entre les parts “estan del tot allunyades”. Després d’aquesta tercera mediació fallida, i de sortir d’una reunió que ha durat gairebé dotze hores, el comitè de vaga ja ha anunciat que tira endavant l’aturada indefinida. Serà de 24 hores i es durà a terme tots els dies de la setmana (a diferència de les parcials, que fins ara es convoquen cada divendres). Els sindicats reclamen que el Departament de Salut (CatSalut) i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) obliguin l’empresa a complir el conveni i assegurar un transport digne i segur. Segons Martín, no demanen millores salarials, sinó millores “socials” en les condicions de les ambulàncies i de les bases. Ho explica el representant del Sindicat de Transport Sanitari de Girona, Adolfo Martín.

vaga tsc 2

Demà Divendres, com ja van fer la setmana passada, els tres sindicats que han tirat endavant les aturades –la UGT se’n desmarca- sortiran al carrer per fer palès el seu malestar. En aquesta ocasió, però, es manifestaran a la tarda a Calella.

ÚLTIMES NOTÍCIES