IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera engega la sisena edició del Concurs de Fotografia de la...

Ràdio Tordera engega la sisena edició del Concurs de Fotografia de la Festa Major a través de Twitter i Instagram

fototuitUn any més, i aquest ja serà el sisè, Ràdio Tordera promou el Concurs de Fotografia de la Festa Major a través de les xarxes socials Twitter i Instagram. El concurs fotogràfic està pensat per a dispositius mòbils i amb una única protagonista: la Festa Major de Tordera.

Participar-hi és senzill: només cal tenir un compte de Twitter o Instagram, fer-te seguidor de Ràdio Tordera en aquestes xarxes (si encara no ho ets), fer una fotografia de qualsevol acte de la Festa Major de Sant Bartomeu amb un dispositiu mòbil i penjar-la amb l’etiqueta #fmtordera. Ho explica el director de Ràdio Tordera, Albert Sabater.

concurs instagram Albert

El termini per penjar les fotografies finalitza el dia 27 d’agost. El guanyador s’endurà un lot de productes de comerços de Tordera i el veredicte es farà públic a través de les xarxes socials de la ràdio.

El concurs #fmtordera és una proposta participativa de Ràdio Tordera que té com a objectiu dinamitzar les xarxes socials amb continguts locals, tot potenciant la presència de l’emissora al Twitter i l’Instagram.

ÚLTIMES NOTÍCIES