IniciNoticiesCulturaRoca-Rossa prepara la celebració del 10è Aplec per aquest proper festiu del...

Roca-Rossa prepara la celebració del 10è Aplec per aquest proper festiu del 15 d’agost, el primer amb les obres de consolidació del monestir acabades

aplec roca rossaAquest dimarts, 15 d’agost, Diada de Santa Maria, es durà a terme l’Aplec de la Mare de Déu de Roca-Rossa, que enguany arriba a la desena edició. Les activitats començaran a les 11 del matí, amb la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu, situada davant l’altar del monestir.

A les 11:30h, recital de cant i poesia dedicat a la Mare de Déu de Roca-Rossa, a càrrec del Cercle d’Història de Tordera, l’Associació de Veïns de Roca-Rossa i la Coral Parroquial. A les 12:15h, presentació del conte “Llegenda àurea de la troballa de la imatge de Santa Maria de Roca-Rossa” per part de la locutora de Ràdio Tordera Maria Dolors Oliveras. Tot seguit, a les 12:30h, concert de música tradicional i clàssica amb el grup familiar “Els Ponets”. A la 1 del migdia es celebrarà la Missa, presidida pel rector de la parròquia de Tordera, Salvador Juanola, amb acompanyament de la Coral Parroquial. També es cantaran els goigs i, a més, es farà la benedicció del monestir, després de les obres de consolidació. Finalitzada la missa, es repartirà un aperitiu i cava de saüc fresc per a tots els assistents. La presidenta del Cercle d’Història de Tordera, Mercè Torrelles, ens parla del dinar de germanor que es farà per acabar l’aplec.

aplec rocarossa 1

Des de l’Associació de Veïns de Roca-Rossa i el Cercle d’Història valoren molt positivament les obres que s’han dut a terme al monestir. Escoltem Mercè Torrelles.

aplec rocarossa 2

Torrelles destaca una novetat de l’aplec d’enguany, com és la presentació d’un llibre que parla de la història de Roca-Rossa.

aplec rocarossa 3

Per accedir i sortir del recinte de Roca-Rossa hi haurà servei d’autocar gratuït. La sortida de Tordera des de la Pista l’Amistat serà a les 11:00h i la tornada de Roca-Rossa direcció al poble es preveu per les 14:30h, un cop acabada la missa i l’aperitiu.

ÚLTIMES NOTÍCIES