Observació del cel aquest dissabte amb el Cercle Astronòmic de La Tordera


plantada telescopis agostEl Cercle Astronòmic de la Tordera, CASTOR, organitza demà una nova plantada de telescopis. L’activitat s’ha convertit en una cita tradicional dels mesos d’estiu al nostre municipi. També s’inclou dins de la programació de la Festa Major de Sant Bartomeu.

El membre de l’entitat Castor, Xavi Jimeno, ens ha avançat quins cossos celestes es podran observar demà.

plantada telescopis 1

L’objectiu d’aquest tipus d’observacions és apropar el cel a tothom que vulgui descobrir què hi ha més enllà dels núvols. El president de Cercle Astronòmic de la Tordera, Josep Pujol, ha assegurat que intenten despertar la curiositat del joves pels cel.

plantada telescopis 2

La plantada es farà demà a les 9 del vespre al Parc Prudenci Bertrana. Recordem que en cas de pluja o que el cel estigui molt tapat l’activitat es suspendrà.