Últim dia per adquirir les llotges de Festa Major de la Pista de l’Amistat


envelat llotgesLa regidoria de Festa informa que avui és l’últim dia per adquirir les llotges de la Pista de l’Amistat. Aquells que comprin una llotja la tindran a la seva disposició per tots els actes (concerts i balls) que es facin a la Pista de l’Amistat els dies 24 i 25 d’agost. El preu de la llotja completa (6 cadires) és de 45 euros i el de les cadires individuals 10 euros. El pagament es pot fer només de dues maneres: amb targeta a l’Ajuntament o bé a través de transferència bancària al número de compte corresponent, que podeu consultar a través de la web www.tordera.cat. Després caldrà portar el justificant de pagament a l’Ajuntament (oficina de Serveis Personals), ja que els llocs són enumerats i, per tant, s’assignen prèviament. Així ho explicava Sílvia Català, regidora de Festes, als micròfons de Ràdio Tordera.

llotges fm

El sorteig públic de la ubicació de les llotges es farà el dijous, 17 d’agost, a les 18:30h, al local Emili Vendrell.

Per altra banda, recordem que fins el proper divendres, 18 d’agost, encara es poden comprar els tiquets pel Sopar Popular de Festa Major. El preu del sopar és de 15 euros i igual que les llotges, es pot pagar amb targeta a l’Ajuntament o per transferència bancària, al mateix numero del compte de les llotges, fent constar el nom. El menú del sopar popular consta d’amanida, assortit d’embotits, pollastre i botifarra, vi, refresc, aigua, cava, postres i cafès. Després del sopar, com cada any, hi haurà ball amb el grup Àngel i Pol. A més, com l’any passat, el centre de distribució d’aliments, el De Tots, farà recollida d’aliments de primera necessitat a partir de les 8 del vespre. El sopar tindrà lloc el dia 26 d’agost, a la Pista de l’Amistat.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca