Niàgara Parc celebra les seves festes aquest cap de setmana


festa agora parkLa urbanització Niàgara Parc organitza aquest cap de setmana diverses activitats, en motiu de les festes d’estiu. Els actes de dissabte començaran a les 8:00 del matí amb una caminada popular i a continuació, esmorzar al local social. A partir de les 10:30,  jocs infantils i festa de l’ escuma. A la tarda, partits de futbol infantils i adults.

Pel que fa a les activitats de diumenge, començaran a les 9:00h amb melé popular amb el club Olímpic Niagaranse . A les 15:00h, hi haurà arrossada popular al preu de 4 euros. A la tarda, s’ha organitzat una sessió de Tai-Chi, que requereix de inscripció prèvia al Bar La Petanca. Ho explicava al Tordera en Directe la presidenta de l’associació de veïns, Isabel Borràs.

fm niagara 1

Les activitats continuen dilluns i dimarts. El dia 14, hi haurà a les 11:00h toro mecànic i a les 13:00h, el concurs de truites i gaspatxo. Isabel Borràs ha explicat que després es farà un dinar amb els productes aportats.

fm niagara 2

Per l’últim dia de festes, el dimarts 15, s’ha preparat una xeringada al matí, al migdia un pica-pica i a les 19:30h, una actuació de pallassos.