Els veïnats de les Ferreres i Roca-Rossa celebren aquest cap de semana les seves festes


festa roca rossaAquest cap de setmana tant les Ferreres com Roca-Rossa celebren les seves festes de veïnat. Les activitats començaran en els dos veïnats aquest divendres. A les Ferreres finalitzaran el diumenge i a Roca-Rossa s’allargaran fins el dilluns, 14 d’agost.

Comencem repassant la programació de festes de les Ferreres. El veïnat ha inaugurat aquest matí les seves festes amb un campionat de futbolí i una festa de l’escuma. Aquest tarda, a les 18:00h s’ha organitzat una gimcana de bicicletes, i a les 19:00h hi haurà carreres de sacs al camp de futbol del veïnat. Allà mateix, a les 20:00h començarà un partit de futbol i, per finalitzar el dia, a les 22:30h, es farà un sopar amb pizzes al local social.

Dissabte les activitats comencen amb una xocolatada popular a les 10:30h i la segueixen a les 11:00h de concursos de fang i dibuix. Pels més petits també, a les 12:00h hi haurà gimcana infantil i a la mateixa hora campionat de dòmino al local social. A l’hora del dinar, hi haurà pica-pica. A les 18:00h, torneig de tenis i jocs infantils. Per acabar el dia, gran sopar amb festa a La Masia amb un preu de 14€ per persona. També es farà el lliurament de premis del concurs de pastissos i ball fins la matinada.

L’últim dia de festa, el diumenge a les 12h hi haurà gran paella al preu de 14€ per persona. Recordem que els tiquets del sopar i la paella s’han de compar a La Masia anticipadament.

Seguim ara amb les festes de Roca-Rossa. Avui comencen les activitats a les 17:30h amb la inauguració al xiringuito de la pista. A partir de les 18:00h, jocs infantils, guarniment de la pista, inici del torneig de petanca i futbol. Ja a les 22:00h, s’ha organitzat ball i sopar a la fresca amb servei de bar i música amb DJ.

Pel que fa a demà, dissabte, a les 12:00h la festa de l’escuma i els jocs d’aigua iniciaran les activitats. A les 13:00h, vermut popular i a les 18h,jocs infantils, petanca i partit de futbol. A les 22:00h es celebrarà el concurs de pastissos juntament amb el ball i sopar a la fresca.

Pel que fa a les propostes de diumenge 13, es donarà inici al dia amb les finals de petanca a les 11:00h. A continuació, a les 13:30h s’organitza el vermut popular. A la tarda actuació en directe de Showmag i a continuació, a les 19:30h, xocolatada per a tothom. A la nit hi ha ball i sopar a la fresca.

Ricard Martín, president de l’associació de veïns, ha explicat les activitats del dilluns, últim dia de festa.

fmrocarossa

Recordem que les festes de les Ferreres començaran aquest divendres i s’allargaran fins el diumenge. Les celebracions de Roca-Rossa s’allargaran un més, fins el dilluns 14.