Mètode 3, Xeic i Ebri Knight són els concerts de la revetlla de Santa Maria


concert placaLa Plaça de l’Església serà l’escenari aquest proper dilluns 14 d’agost del tradicional concert jove de la revetlla de Santa Maria. En aquesta ocasió els grups escollits per passar la nit són Mètode 3, Xeic i Ebri Knight.

Obrirà la nit el grup de versions en format acústic “Mètode 3”, format pel torderenc Andreu Megias a la percussió, Gerard Solano veu i guitarra i Sergi Sabartés a la guitarra. Els seguiran Xeic!, un grup originari de les Terres de l’Ebre format el 2008 i que dilluns presentaran el seu nou disc “La nit és nostra”. Tancaran la nit els maresmencs Ebri Knight, que estrenen gira amb el seu últim disc “Foc”, pel què van guanyar el Premi Enderrock a la millor cançó de folk i noves músiques del 2015. Escoltem la regidora de Joventut, Bàrbara Vergés.

concerts santa maria

Els concerts començaran a les 23:00h. També hi hauran barraques al mirador de la plaça.