Mas Mora celebra aquest cap de setmana les seves festes d’estiu


masmoraEl veïnat de Mas Mora celebra aquest cap de setmana les seves festes d’estiu, organitzades per l’associació de veïns. Enguany, els actes començaran dissabte a les 10:00h amb el concurs de petanca. El preu per participar-hi és d’1 euro. A la tarda, a partir de les 18:00h hi haurà actuació de “El Gran Miquelet” i, a continuació, xocolatada infantil. Al vespre, s’ha organitzat un sopar i després una interpretació de diferents balls a càrrec de l’escola de Mas Mora. A les 23:00h, ball per a tothom amb el DJ Clay.

Les festes de la urbanització de Mas Mora acabaran el diumenge amb un torneig de dominó. A partir de les 12:00 del migdia, hi haurà una festa de l’escuma per a totes les edats. L’últim dia al vespre es farà un sopar popular gratuït per a tots els socis. Seguidament, hi haurà el fi de festa amb música i ball.

Així mateix, cada dia hi haurà servei de bar des de les 10:00h fins el tancament de les festes. A més, l’entrada de la piscina serà gratuïta per a tothom durant aquests dies.