IniciNoticiesComerçSara Xampeny Estilistes participa al programa “Comerç 21” de la Diputació de...

Sara Xampeny Estilistes participa al programa “Comerç 21” de la Diputació de Barcelona

Comerc21_1El saló de bellesa Sara Xampeny Estilistes és una de les 50 empreses seleccionades per formar part del programa “Comerç 21” que organitza la Diputació de Barcelona i PIMEC, la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya. Gràcies a aquest programa, l’empresa rebrà ajudes per millorar el negoci i estratègies per impulsar-lo. Èric Miralbell, un dels propietaris de Sara Xampeny Estilistes, ha explicat com van rebre la notícia.

comerc21_xampeny 1

El “Comerç 21” és un programa de suport a comerciants i serveis amb la finalitat de detallar i implementar noves estratègies. L’objectiu és donar un impuls a cada negoci seleccionat de forma individual, identificant els seus punts de millora i traçant un full de ruta amb els objectius alhora de disposar d’un expert en aquells temes que es prioritzin per posar en marxa les actuacions. Així ho explicava Èric Miralbell, copropietari del saló de bellesa.

comerc21_xampeny 2

Miralbell ha assegurat a Ràdio Tordera que aquest programa els ajudarà a millorar el seu negoci.

comerc21_xampeny 3

El programa “Comerç 21”, de la Diputació de Barcelona i PIMEC, es divideix en tres fases. En primer lloc, hi haurà la “planificació”, posteriorment l’”execució”, durant el temps de durada del programa, i per últim, el “seguiment”, per veure com aquestes mesures han ajudat  l’empresa.

ÚLTIMES NOTÍCIES