El club esportiu la bitlla atòmica organitza el XVI Torneig de Festa Major de Bitlles Catalanes


04601El proper dissabte 19 d’agost coincidint amb la Festa Major del nostre poble, l’entitat La Bitlla Atòmica organitza el XVI torneig de bitlles Catalanes. Enguany presenta novetats, se celebrarà al Parc de la Sardana i per conseqüència, hi haurà menys places per participar. Salvador Escudero organitzador ens en parla.

escudero 1

Les edicions anteriors hi ha hagut una gran demanda per concursar a la trobada amistosa de Festa Major, des de l’organització recomana que les inscripcions es facin amb temps ja que es tancarà el termini una vegada esgotada les places. Enguany, en aquesta edició hi haurà 25 places de les quals 9 ja estan cobertes. Escudero ens explica com fer les inscripcions.

escudero 2

Els telèfons per dur a terme les inscripcions i que us posaran amb contacte amb l’organització son el 699 981 130 i el 685 903 209, o bé al correu lesca77@gmail.com Aquesta informació de contacte la podreu trobar al programa de Festa Major d’aquest any al web www.tordera.cat El preu de la inscripció és d’1€ per persona.