IniciNoticiesCulturaEL VEÏNAT DE FIBRACOLOR CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA...

EL VEÏNAT DE FIBRACOLOR CELEBRA AQUEST CAP DE SETMANA LA SEVA FESTA MAJOR, AMB UNA VOLADA AMB HELICÒPTER COM A ACTIVITAT MÉS DESTACADA.

L’associació de veïns de Fibracolor organitza aquest cap de setmana diverses activitats en motiu de la seva festa major. Demà dissabte s’iniciarà la programació amb els torneigs de petanca i dòmino, seguidament se celebrarà el primer torneig infantil de futbol sala. A les 11 del matí hi haurà l’actuació del personatge “La Fada Màgica” pels més menuts. Les activitats per la mainada continuaran a dos quarts de 7 de la tarda amb l’actuació del personatge de “L’espanta ocells”. Finalment, a les 9 de la nit tindrà lloc el sopar de germanor i ball amb l’orquestra Pensilvània. El menú del sopar serà amanida, pollastre, botifarra i galta, postres, cafè i cava. El preu del tiquet pels socis és de 8 euros i per la resta de la gent 16 euros.
El matí de diumenge 9 de juliol està prevista una volada d’helicòpters a l’esplanada de davant de Fibracolor, juntament amb un servei de bar i una botifarrada popular.

Diumenge a la tarda, a partir de les 4, tindran lloc un conjunt de jocs infantils i el primer torneig de ping pong. Finalment, a les 6 de la tarda hi haurà una xocolatada popular i un espectacle de màgia. 

Els actes de la festa major de Fibracolor es faran durant aquest cap de setmana a la pista del veïnat.

ÚLTIMES NOTÍCIES