Avui comença una nova edició del torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, organitzat per La Penya del Bistec


bitlles frescaAquest vespre comença una nova edició del torneig d’estiu “Bitlles a la fresca”, organitzat per l’equip de bitlles catalanes La Penya del Bistec. Un any més, l’èxit està assegurat, ja que des del primer dia es van completar les places per participar al torneig. El funcionament de la competició serà el mateix de cada any, amb dues categories: una d’equips federats i una altra de “no federats”. Enguany el torneig no presenta cap novetat respecte l’edició anterior. Quim Caballé president de l’entitat fa prèvia del torneig.

caballe 1

Recordem que el torneig “Bitlles a la fresca” comença a les 9 del vespre, al Parc de la Sardana. Caballé destaca com a consell per als participants la puntualitat.

caballe 2

El torneig s’allarga durant tota la setmana, fins aquest divendres, 11 d’agost, quan es posarà el punt i final amb l’entrega de premis. N’hi ha diversos, tant individuals com col·lectius. L’objectiu és que petits i grans passin una bona estona durant les primeres nits del mes d’agost, que és quan molta gent comença les vacances d’estiu. Per a més informació sobre el torneig, podeu consultar la pàgina web www.lapenyadelbistec.com i el perfil de la xarxa social Facebook “Bitlles a la Fresca La Penya del Bistec”. Des de l’equip d’esports de Ràdio Tordera farem cada dia la cobertura especial de l’esdeveniment, amb el repàs de classificacions i puntuacions.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca