IniciNoticiesComerçTordera es prepara per una nova edició aquest dissabte del “Comerç al...

Tordera es prepara per una nova edició aquest dissabte del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”

cartell comerc frescaTot llest perquè demà els comerços de Tordera surtin al carrer. L’Àrea de Promoció Econòmica juntament amb les associacions de comerciants de Tordera, TACS i Tordera Centre, han preparat per aquest dissabte la cinquena edició de la “Comerç al carrer, comerç a la fresca”.

A la shopping night d’aquest any hi participaran una setantena d’expositors, entre comerços i restaurants. Els participants estaran acompanyants d’activitats d’animació complementàries, com espectacles musicals, zones lúdiques, balls tradicionals i teatre al carrer. L’objectiu d’aquesta iniciativa és fomentar la compra als establiments de Tordera, tot creant un ambient festiu que afavoreixi el passeig. El regidor de Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu, ha dit que volen fomentar que la gent es quedi a Tordera.

comerc al carrer 1

Una de les novetats d’enguany és que les terrasses dels bars estaran obertes fins a la mitjanit. Així mateix, aquest any es podrà gaudir de música en directe a diferents espais del circuit comercial. Estils musicals com el jazz, el pop, la música dels 80, el house o folck actual hi estaran presents. Marçal Vilajeliu és el regidor de Promoció Econòmica.

comerc al carrer 2

L’àmbit d’actuació de la fira és Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins el carrer Folch i Torres), carrer Ciutadans, carrer Doctor Trueta, Plaça de la Concòrdia i Plaça Església.

La jornada de demà es presenta farcida d’activitats al nostre municipi. Es celebren, entre d’altres, el Music 2017, la segona nit de La Peixera, i les festes a Jalpí, Mas Reixach i Àgora Parc. En aquest sentit, Marçal Vilajeliu ha assegurat que és una bona oportunitat per passar el dissabte al municipi gaudint de les diverses propostes que s’oferexen.

comerc al carrer 3

El regidor de Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu, s’ha mostrat molt satisfet amb els comerços que hi participen i que han treballat per poder oferir tallers. Així mateix, també ha destacat la feina del teixit associatiu local en l’organització d’aquesta fira.

comerc al carrer 4

Per la seva banda, l’Ajuntament informa de restriccions en la circulació pels carrers del centre per la celebració del “Comerç a la Fresca”. Entre les tres de la tarda i les dotze de la nit, el Camí Ral (des de la Cooperativa fins el carrer Folch i Torres) estarà tallat i tampoc no es podrà aparcar al pàrquing de la Plaça de la Concòrdia. A més, els veïns del carrer de la Sènia (Pavelló Parroquial) no podran ni entrar ni sortir. Pel que fa als carrers Sant Ramon, Doctor Trueta i Ciutadans es tallaran a les a partir de les dues de la tarda i no hi podrà accedir ni circular cap vehicle. 

El “Comerç al carrer, comerç a la fresca” tindrà lloc demà a partir de les 6 de la tarda fins les 9 del vespre. Les terrasses romandran obertes fins a mitjanit.

ÚLTIMES NOTÍCIES