IniciNoticiesCulturaL'ENTITAT JUVENIL EL CRIT APOSTA UN ANY MÉS PEL FESTIVAL LA PEIXERA,...

L’ENTITAT JUVENIL EL CRIT APOSTA UN ANY MÉS PEL FESTIVAL LA PEIXERA, QUE SE CELEBRARÀ DURANT TRES DISSABTES AL PARC PRUDENCI BERTRANA. AQUEST COL·LECTIU ÉS AVUI EL CONVIDAT EN L’ENTREVISTA AMB LES ENTITATS DE CADA DILLUNS.

L’entitat juvenil El Crit és avui el col·lectiu convidat en l’entrevista amb les entitats de cada dilluns. Enguany, el festival La Peixera arriba a la seva setena edició, amb un cartell que combina teatre, música, màgia, titelles, contes, poesia i acudits. En un dels fragments de l’entrevista, el president del Crit, Marc Unió, explica com es configura la programació de la Peixera.

En l’entrevista de l’espai “La Terenyina” dos membres de l’entitat El Crit, Marc Unió i Carles Vendrell, parlen sobre les novetats d’aquest any i expliquen les actuacions previstes pels tres dissabtes del festival La Peixera. L’entrevista amb El Crit la podreu escoltar íntegrament després de l’informatiu de les 10 del matí i de les 7 tarda o també dissabte després de l’informatiu de la una del migdia.

ÚLTIMES NOTÍCIES