IniciNoticiesComerçTordera prepara una nova edició del “Comerç al carrer, comerç a la...

Tordera prepara una nova edició del “Comerç al carrer, comerç a la fresca”

cartell comerc frescaL’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera, juntament amb les associacions de comerciants de Tordera, TACS i Tordera Centre, estan acabant d’enllestir els últims detalls de la cinquena edició de la “Comerç al carrer, comerç a la fresca”.

Segons la darrera actualització, a la shopping night d’aquest any hi participaran una setantena d’expositors, entre comerços i restaurants, que estaran acompanyants d’activitats d’animació complementàries. Aquest any, d’entre aquestes activitats en destaquen espectacles musicals, zones lúdiques, balls tradicionals i teatre al carrer. L’objectiu del “Comerç al carrer, comerç a la fresca” és crear un ambient festiu que afavoreixi el passeig i la compra als establiments de Tordera. Així ho ha explicat Marçal Vilajeliu, regidor de Promoció Econòmica.

comerc al carrer 1

Una de les novetats de l’edició d’enguany és que les terrasses dels bars estaran obertes al carrer fins a la mitjanit. Així mateix, aquest any es podrà gaudir l’ambientació músical en directe a diferents espais del circuit comercial. Diferents estils musicals hi estaran presents, des de jazz i pop i fins a música dels 80, house o folck actual. Marçal Vilajeliu és el regidor de Promoció Econòmica.

comerc al carrer 2

L’àmbit d’actuació de la fira compren el Camí Ral (des de la Cooperativa Agrària fins el carrer Folch i Torres); carrer Ciutadans, carrer Doctor Trueta, Plaça de la Concòrdia i Plaça Església.

El proper dissabte es presenta com una jornada farcida d’activitats al nostra municipi, ja que es celebrarà el Music 2017, la segona nit de La Peixera, també hi haurà la celebració de la Festa Major de Jalpí, entre d’altres. En aquest sentit, Marçal Vilajeliu ha assegurat que és una bona oportunitat perquè la gent “es quedi a Tordera”.

comerc al carrer 3

El regidor de Promoció Econòmica, Marçal Vilajeliu, s’ha mostrat molt satisfet amb la participació dels comerços torderencs que hi participen i que han treballat per poder oferir tallers i demostracions. Així mateix, també ha destacat la feina del teixit associatiu local en l’organització de la fira de comerços al carrer.

comerc al carrer 4

“El comerç al carrer, comerç a la fresca” tindrà lloc el dissabte, 5 d’agost, de 18h a 22h.

ÚLTIMES NOTÍCIES