IniciNoticiesEntitats TORDERA RECULL 1435 EUROS AMB LES PARADES INSTAL·LADES AL MERCAT DEL...

TORDERA RECULL 1435 EUROS AMB LES PARADES INSTAL·LADES AL MERCAT DEL PASSAT DIUMENGE DEDICADES A LA CAMPANYA MULLA’T PER L’ESCLEROSI MÚLTIPLE .

Tordera ha recollit un total de 1435 euros amb la parades instal·lades al mercat del diumenge passat dedicades a la campanya “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. L’associació de voluntariat i diferents entitat municipals van col·laborar en la campanya instal·lant diversos punts de venda on la gent podia adquirir tot tipus de productes d’estiu dedicats a l’esclerosi múltiple i podien fer els seus donatius en unes guardioles. Aquests darrers dies s’ha efectuat el recompte de diners recollits en l’edició d’aquest any, tot i que a hores d’ara encara s’està a l’espera de conèixer la recaptació del diumenge de les piscines de Tordera i de Mas Móra.

La suma de diners recollida aquest any a Tordera, que no difereix gaire d’altres edicions, es destinarà a la fundació Esclerosi Múltiple, que dóna suport a la investigació de la malaltia i la formació de professionals en el tractament de l’esclerosi.

ÚLTIMES NOTÍCIES