IniciNoticiesCulturaL'ESTIU JOVE CONTINUA DEMÀ LA SEVA PROGRAMACIÓ AMB UNA CURSA D'ORIENTACIÓ NOCTURNA...

L’ESTIU JOVE CONTINUA DEMÀ LA SEVA PROGRAMACIÓ AMB UNA CURSA D’ORIENTACIÓ NOCTURNA i UNA BOTIFARRADA PER ALS PARTICIPANTS.

Demà a la nit Tordera serà l’escenari de la primera cursa d’orientació nocturna, que començarà al parc de la Sardana. Aquesta activitat s’engloba dins el programa Estiu Jove 2006 i, juntament amb la cata de vins, és una de les novetats de l’edició d’enguany. L’acte començarà a les 9 de la nit amb l’obertura de les taules d’informació i l’explicació del funcionament de la cursa. Una hora més tard, a les 10 es donarà la sortida als participants, que tindran temps de realitzar la cursa fins les 12 de la mitjanit. A continuació hi haurà un refrigeri i una botifarrada per a tots els participants.

La primera cursa d’orientació és una activitat oberta a tots els públics. Els únics requisits per poder-hi participar són portar un lot, un frontal o qualsevol objecte que faci llum.

Les inscripcions es poden efectuar a l’adreça electrònica grions@grionsorientació.com o al telèfon 659.075.305. El preu és de 3 euros per als majors d’edat i de 2 euros per a la resta de participants. Per més informació, podeu adreçar-vos a l’àrea de joventut de l’ajuntament de Tordera o al telèfon 93.764.37.17. La primera cursa d’orientació està organitzada per la regidoria de joventut de l’ajuntament de Tordera amb la col·laboració de la Federació Catalana d’0rientació de Catalunya i l’entitat Grions Orientació.

ÚLTIMES NOTÍCIES