IniciNoticiesComerçTACS sorteja tres sopars a Can Pujol

TACS sorteja tres sopars a Can Pujol

sorteig sopars tacsL’Associació de comerciants de Tordera crea una campanya per tal d’atraure més clients a totes les botigues que formen part d’aquesta agrupació. Aquesta campanya es basa en un sorteig de tres sopars per a dues persones al restaurant Can Pujol. Al fer una compra a qualsevol establiment que formi part de TACS, s’entrarà al sorteig omplint una butlleta amb les dades personals, aquesta butlleta serà introduïda a una urna d’on s’extrauran els guanyadors el dia 5 d’agost quan es celebra el Comerç a la fresca. El portaveu de TACS, ens explica més detalls sobre aquesta campanya.

tacs1

Toni Fernández, portaveu de TACS fa valoració de les campanyes anteriors i de les que estan en marxa actualment.

tacs2

En aquesta campanya han volgut que el premi es celebrés en un comerç de l’associació per ajudar a tots els integrants de TACS. També s’ha intentat amb aquesta iniciativa beneficiar en aquests mesos d’estiu als comerços que com asseguren des de TACS la calor està perjudicant-los. Des de l’associació, Toni Fernández reivindica el comerç a Tordera i explica més detalls del Comerç a la fresca. 

tacs3

Recordem que el comerç a la fresca es celebrarà de 18:00h a 20:00h de la tarda al nucli urbà de Tordera. Aquest any s’implementaran novetats com espectacles musicals i que les terrasses dels bars estaran obertes fins la mitjanit.

ÚLTIMES NOTÍCIES