IniciNoticiesEntitatsL’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ES MOSTRA SATISFETA AMB EL RESULTAT...

L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE SANT PERE ES MOSTRA SATISFETA AMB EL RESULTAT DE LA CONSULTA POPULAR.

L’associació de veïns de Sant Pere ha valorat positivament el resultat de la consulta popular celebrada diumenge, sobre l’Àrea residencial Estratègica de Sant Pere. Un 88% de la població es va posicionar en contra a l’actuació urbanística, promoguda per la generalitat i prevista a la zona nord del veïnat. El vice-president de l’associació de veïns, Josep Mediavilla es mostrava content amb el resultat de la consulta popular.

La participació global a la consulta popular va ser del 12%. En concret, el col·legi electoral situat al local de l’associació de veïns de Sant Pere va obtenir una participació del 28%. L’ARE de Sant Pere proposava la construcció de 380 habitatges, la meitat de protecció social, la construcció d’un institut d’ensenyament secundari, un nou local per l’associació de veïns i una zona de lleure de 17.000 metres quadrats. El vice-president de l’associació de veïns, Josep Mediavilla confia que l’ajuntament buscarà noves formules per dotar al veïnat dels equipaments i zones de lleure que reclama.

L’ajuntament de Tordera ja va traslladar ahir mateix al departament de política territorial i obres públiques, el resultat de la consulta popular i li va demanar que aturi el procés per realitzar l’ARE de Sant Pere.

ÚLTIMES NOTÍCIES