Continua la lluita contra l’ocupació il·legal d’habitatges


05889La regidoria de Seguretat fa balanç de la tasca realitzada en la lluita contra l’ocupació il·legal d’habitatges a Tordera. Durant el primer semestre de 2017, d’acord amb les companyies subministradores de serveis, s’ha intervingut a una desena de vivendes d’urbanitzacions i a quatre blocs de pisos del nucli urbà de Tordera.

Des de fa dos anys, els serveis municipals, associacions i comunitats de veïns, treballen de manera transversal per eradicar aquest tipus de pràctiques il·legals, especialment en aquells casos que van lligats a problemes d’inseguretat i ordre públic. Xavier Martín és regidor de Seguretat.

Xavi martin ocupes

En paral·lel, la recent creació de l’Oficina d’Habitatge ha de permetre regularitzar la necessitat d’habitatge social al municipi, d’acord amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i els acords amb les entitats bancàries, propietàries en molts casos del parc d’habitatges buit de Tordera.