El Servei Local d’Ocupació organitza un curs per a l’obtenció del carnet de carretoner


curs-carretonerAmb l’objectiu d’oferir formació per a la millora de les competències ocupacionals, el Servei Local d’Ocupació ha organitzat un curs de carretoner per a les persones aturades inscrites al servei. El curs consta de dues parts, una teòrica i l’altra pràctica, i cal aprovar les dues part per obtenir el carnet.

Des del govern municipal, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, i juntament amb la dedicació del regidor Rafa Delgado en aquest àmbit específic, es treballa conjuntament per ajudar a millorar les possibilitats de recerca de feina a aquelles persones que, per les seves circumstàncies personals, tenen més dificultats per poder reincorporar-se al mercat laboral. Escoltem el regidor Delgado.

delgado formacio laboral

El Curs de carretoner té un cost de 95 euros, malgrat que es subvenciona en 50 euros per a treballadors/es aturats/ades inscrits al Servei Local d’Ocupació. Totes les persones interessades poden adreçar-se a les oficines de Promoció Econòmica i Ocupació, situades al Camí Ral, 174, o bé al telèfon 93 765 04 14 o a inserció.tordera.cat.